Travel

Vizită de weekend – beautyful city Angers

 

Here we are! Acest weekend a fost foarte interesant. Am fost plecați în vizită la niște prieteni într-un oraș din Franța pe numele lui Angers.

Am mai ajuns o dată în acel loc, dar eram în grabă și nu am avut timp să fac nici o poză. Dar de data aceasta am făcut niște poze, deși nu destul de multe pe cât mi-aș fi dorit eu, am văzut și câteva locuri frumoase care merită vizitate dacă te afli prin zonă.

Sunt foarte multe obiective turistice și clădiri grandioase dar , evident , în o zi și o noapte cât am stat eu acolo nu am avut destul timp la dispoziție să văd toate locurile frumoase.

Pozele de mai sus spun foarte multe despre atmosfera orașului. Fiind unul foarte populat atât pe timp de zi cât și pe timp de noaptea. Oamenii sunt foarte activi, străzile sunt mereu pline. Eu am fost plăcut impresionată de arhitectura clădirilor, fiind o iubitoare de orașe și clădiri vechi în acest oraș majoritatea obiectivelor au acest aspect vechi și sunt amenajate extraordinar de frumos.

Undeva pe la marginea orașului este un loc care te lasă cu gura căscată. Cu un lac foarte mare, și o atmosferă liniștită. Este perfect pentru un grătar în aer liber sau pur și simplu dacă vrei să mai scapi de aglomerația orașului poți merge acolo pentru puțină relaxare.

Nici viața de noapte nu rămâne mai prejos. Aici terasele sunt deschise până la două dimineața, iar doritorii de mai multă distracție pot să meargă în multitudinea de cluburi din oraș.

Chiar și după doisprezece noaptea, străzile și terasele par a fi mai aglomerate decât pe parcursul zilei.

Deși nu am apucat să vizitez tot ce este în oraș , dacă voi mai avea ocazia să mai ajung pe acolo , cu siguranță am să mai revin cu încă un articol pe blog despre acest loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.