Travel

Vine vara! O listă cu orașele și țările care nu ar trebui să lipsească de pe lista de destinații pentru această vară.

Toți așteptăm cu nerăbdare să vină cat mai repede perioada cea mai frumoasă și distractivă din an, vara!
Acel moment când renunțăm la hainele groase și ne simțim mai liberi, mai optimiști și cu mai multă poftă de viață.
Pe la începutul lunii Mai, când soarele își eliberează toată căldura lui, și când începe sezonul bronzului natural, ne facem lista cu posibilele locuri pe care am putea sa le vizităm.Mai jos, veți găsi o listă cu locuri care nu ar trebui ratate în această vară.

  • Tenerife

Am auzit toți de această destinație superbă care aparține Spaniei. Cu o plajă uimitoare și cu niște ape de o culoare cum rar vezi , nu ai să regreți că ai ales această destinație. Probabil, și cei care au fost acolo o dată ar dori să mai meargă și a doua sau a treia oară.

 

  • California

Dacă alegeți această destinație, cu siguranță vei avea parte de vacanța vieții tale. Dacă totuși te afli în acea zonă poți să vizitezi de asemenea Arizona și Nevada precum și cele mai populate orașe: Los Angeles , San Francisco și să nu uităm de celebrul Vegas.

 

 

  • Grecia

După cum bine știm, Grecia este o țară exotică, cu plaje uimitoare, iar peisajele pe care le poți întâlni acolo te lasă uimit. Cu siguranță ți-ai dori ca măcar o dată în viață să îi treci pragul, eu cu siguranță îmi doresc să fac acest lucru.

 

  • Acapulco, Mexic

Acest oraș din Mexic este o cunoscută stațiune balneară și o destinație de călătorie foarte exotică. Deține niște plaje și peisaje uimitoare , acesta este și motivul pentru care vedetele aleg acest oraș pentru o vacanță de neuitat.

 

  • Amsterdam, Olanda

Cei care vor alege acest oraș drept destinație turistică sunt iubitorii de aglomerație și cei care vor să întâlnească o multitudine de culturi adunate într-un singur loc. Cunoscut sub denumirea de „Țara Lalelelor” deține câmpuri surprinzătoare de lalele și nenumărate obiective turistice.

2 thoughts on “Vine vara! O listă cu orașele și țările care nu ar trebui să lipsească de pe lista de destinații pentru această vară.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.