Casă și decorațiuni

Ținută pentru sezonul de iarnă

Iarna, pentru mine este anotimpul mai puțin plăcut la fel cum este și toamna. Da, îmi place zăpada și frumusețea primei zile când vezi primii fulgi de nea, dar când ajungem la subiectul cu ce să ne îmbrăcăm azi ne cam blocăm, eu cel puțin așa pățesc, deși am un stil de viață destul de ocupat și nu prea am timp să fac prea multe lucruri legate de acest domeniu al *fashionului* deși mi-aș dori, tot am această problemă atunci când mă pregătesc să ies undeva.

Când zic termenul ne blocăm mă refer la faptul că trebuie să găsești mereu o cale de mijloc. Să porți ceva care să arate bine pe tine dar în același timp să fie și comod dar cel mai important, să îți țină de cald.

De cele mai multe ori aleg să port bluze sau pulovere făcute din împletituri, lână, flanel, poliester sau orice material gros, călduros și ușor.

Mai jos sunt niște poze cu o ținută comodă și călduroasă, care poate fi purtată atât cu pantofi cu toc dar și cu adidas. O pereche de jeans tip militar de culoare neagră cu o bluză albă din poliester.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.