Fashion

Ținuta mea : white and yellow

În weekendul ce a trecut m-am hotărât să ies puțin din casă deoarece era o vreme foarte frumoasă. Ca de obicei nu aveam nici o idee cu ce să mă îmbrac. Am început să cotrobăi printre hainele mele și am găsit acel body galben pe care l-am cumpărat cu mult timp în urmă și am uitat de el.

Un body foarte frumos și practic. Mie personal îmi place acest gen de articol vestimentar pentru că nu trebuie să te chinui să îl bagi in pantaloni, chinul acela care îl întâlnim atunci când purtăm maiou sau t-shirt , atunci când te apleci să îți descopere tot spatele. Deși mai aveam câteva în alte culori, mie mi-a părut potrivit acesta în culoarea galbenă pentru acea zi.

Apoi, pantalonii am vrut să fie lejeri deoarece era foarte cald. Nu am purtat niciodată acest gen de pantaloni , mi se părea mie că nu mi se potriveste, nu sunt înalta și credeam că nu sunt potriviți pentru mine dar acum am ajuns să îmi placă foarte mult. Această pereche am achiziționat-o de la Pull&Bear în urmă cu o săptămână sau două. Albul cu dungi negre se potriveste în orice situație.

Pantofii sunt Mango, foarte confortabili și eleganți.

Eu m-am simțit foarte confortabil în această ținută. Aștept părerile voastre în legătură cu acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.