Travel

The tulip country…..Holland

 

Astăzi am decis să vă povestesc despre călătoria în țară mea preferată, Olanda . Eu sunt înnebunită după flori, atâta timp cât sunt frumoase și foarte colorate e perfect…eu le iubesc. Sunt o iubitoare de călătorii și de natură în același timp și având aceste două calități am hotărât să mergem (eu și cu iubitul meu) să vizităm Parcurile de flori Keukenhof din Olanda.

Acestea se situează nu departe de Amsterdam și sunt considerate ca fiind „grădinile cu cele mai frumoase flori din lume”. Eu vă pot spune cu siguranță că este o locație uimitoare cu flori de toate culorile și dimensiunile, și un loc perfect pentru a face mii de poze. Se presupune că ar avea peste 7 milioane de flori și 800 de tipuri de lalele. Acesta se întinde pe o suprafață de 32 de hectare . Imaginați-vă 32 de hectare doar cu flori în toate culorile și formele.

Această gradină este deschisă pentru vizitatori doar 8 săptămâni pe an, în lunile de primăvară pentru că apoi lalelele se usucă.

Tot acolo veți găsi și o clădire imensă cu foarte multe ornamente din flori. Este un loc foarte superb cu orhidee , trandafiri și multe specii de flori mai rare cărora bineînțeles nu le știu numele.

Pentru mine acest loc este cel mai frumos din toate locurile pe care le-am vizitat eu până acum. Mereu este foarte multă lume deoarece este deschis pe o perioadă foarte scurtă de timp. Intrarea ajunge undeva pe la 16 euro de persoană, un preț perfect având în vedere ce vei vedea după ce intri acolo.

Veți rămâne surprinși de toată frumusețea pe care o găsiți acolo.

După ce vizitați această grădină puteți ajunge cu ușurință în Amsterdam , fiind la o distanță cam de 40 de minute și veți vedea restul de obiective turistice care nu trebuie ratate dacă sunteți în zona.

Eu am fost încântată de această călătorie și abia aștept să merg data viitoare. Nu uitați, este deschis doar primăvara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.