Fashion

Tendința momentului în materie de genți : Belt bag.

Gențile sunt cel mai important accesoriu în ultima perioadă pentru femei dar și pentru bărbați, spun și pentru bărbați deoarece sunt la fel de multe modele de genți care sunt create pentru a fi purtate de bărbați, chiar dacă pentru unii este neobișnuit ca un bărbat să poarte geantă.

În ultimii ani gențile au fost privite ca o investiție de lungă durată, pentru că gențile de designer cum ar fi Chanel , Gucci , Moschino , Balenciaga , Dior și multe alte firme de brand sunt foarte scumpe și au prețuri care nu sunt accesibile pentru toată lumea . Așa că dacă ai 5000 de € și nu știi ce să faci cu ei, cumpără o geantă de la Chanel.

Astăzi voi vorbi despre ultima tendință în materie de genți, belt bags . Eu pot spune că sunt cele mai practice gentuțe pe care le poate avea cineva în colecție. Spun acest lucru pentru că nu trebuie să ții geantă mereu în mână sau pe umăr, ai pus-o pe talie și apoi ți-ai văzut de treaba.

Singurul lucru care nu este chiar atât de practic este faptul că aceste gentuțe sunt mici și nu îți încape mare lucru în ele. Îți poți pune telefonul, un ruj, niște bănuți (evident că nu îți încape portofelul în ea) și cam acesta este spațiul. În rest sunt frumoase cu modele numeroase, sunt și practice. Cumpărați o geantă din asta și nu vei regreta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.