Fashion

Septembrie este luna modei în întreaga lume

Începând cu luna septembrie este mare agitație în marile orașe ale lumii precum New York, Londra, Milano, Paris și cu toții știm care este motivul mai mult acest concept de „prezentare de modă ” adăugând muzică, fotografii și alte elemente de înfrumusețare.

Apoi aceste evenimente au luat anvergură și în celelalte orașe importante pentru modă din zilele noastre precum New York, Londra și Milano.

La începutul lunii septembrie toți cei care sunt interesați de ceea ce înseamnă modă și cunoașterea noilor tendințe își fac bagajele și călătoresc în aceste orașe odată cu cei mai mari designeri ale lumii deoarece atunci este momentul în care toți văd ce este nou în materie de tendințe vestimentare fiind prezenți la prezentările de modă din fiecare oraș.

La un astfel de eveniment sunt prezenți zeci de designeri vestimentari acesta este și motivul pentru care în fiecare oraș este nevoie de o săptămână ca să se poată face toate prezentările de modă. Anul acesta datele pentru aceste evenimente sunt :

● New York : 6 septembrie 2018 – 14 septembrie 2018. ● Londra : 14 septembrie – 18 septembrie ●Milano : 19 septembrie – 25 septembrie. ● Paris : 25 septembrie – 3 octombrie.

Deja la New York au avut loc mare parte din prezentari, dar până la data finală sunt așteptate multe alte noutăți și tendințe.

Pentru iubitorii de modă sau marii blogeri de peste tot din lume acum este locul și momentul potrivit pentru a se face remarcați. „Street style” fiind elementul cel mai urmărit de fotografii care sunt prezenți acolo. Acest lucru înseamnă că cei care își fac apariția cu ținute care mai de care mai interesante și in tendință vor fi fotografiați și pot apărea în reviste de modă.

Blogerii români preferă mereu să poarte creații ale tinerilor designerii vestimentari pentru a le face cunoscut numele sau pur și simplu să demonstreze că și designerii români sunt talentați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.