Fashion

Outfits de weekend! Love travel.

Astăzi voi scrie și voi prezenta pe blog ținutele care le-am purtat în timpul vizitei mele în orașul Angers.

Fiind vară și fiind anunțate zile calde, mi-a fost foarte dificil să îmi aleg niște ținute care să le pot purta acolo pentru că toate femeile știu cum este acel moment când ai multe haine potrivite pentru o ocazie , dar îți este imposibil să te hotărăști pe care să o porți, toate fiind foarte frumoase și confortabile. Eu am ajuns acolo foarte târziu noaptea , mai exact pe la unu noaptea și nu am ales să port ceva special până acolo ,doar niște blugi simpli și cu un tricou.

A doua zi a fost o vreme foarte frumoasă, cu un soare plăcut, perfect pentru mers la plajă. În această zi am ales să port un maio scurt cu spatele gol , o pereche de pantaloni scurți de la Pullandbear dintr-un material foarte frumos și cu pantofi cu toc. Aș fi preferat să aleg niște papuci mai comozi , fără toc pentru că am mers foarte mult pe jos și cred că așa era mult mai simplu. Am avut ca și accesorii o pereche de ochelari foarte superbi, mie îmi plac foarte mult, de culoarea roșie cu o formă mai deosebita, fiind prima dată când port acest gen de ochelari.

 

În același zi mai spre seară, am ieșit la o terasă cu mai mulți prieteni și am purtat ceva mai simplu și comod , pantaloni lungi dintr-un material ușor și un tricou simplu dar foarte frumos, și bineînțeles pantofi cu toc.

Ținuta care mie îmi place cel mai mult este cea pe care am purtat-o atunci când am plecat. Îmi place la nebunie bluzița cea neagră de la Zara , mi se pare că se potrivește perfect cu blugi.

Pozele sunt puțin cam neclare deoarece au fost făcute cu telefonul și nu cu aparatul ca și primele poze.

Eu tot timpul prefer să mă îmbrac comod și cu articole vestimentare care pot fi purtate în orice combinație și de toate persoanele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.