Looks

One piece , two outfits.

Îmi place foarte mult să îmi cumpăr haine și să mă îmbrac frumos, dar mereu încerc să folosesc aceași piesă vestimentară în mai multe combinații.

În ultima perioadă, fiind vară am prins foarte drag de pantalonii scurți de diferite materiale nu doar de blug. Pantalonii scurți nu ar trebui să lipsească din garderoba nimănui în perioada de vară, aceștia sunt un „must have „. Înainte ezitam să port astfel de pantaloni pentru că eram nesigură pe felul în care arătam, dar cu timpul am învățat că nu contează părerea celor din jurul tău ci mereu o să fie important să te simți tu bine în pielea ta și să fii mereu fericit chiar dacă ești slab sau gras.

Am încercat să integrez o pereche de pantaloni scurți într-o ținută elegantă și apoi într-o ținută mai casual.

În prima ținută am ales să port un body foarte elegant care eu cred că poate fi purtat și drept costum de baie, eu cu siguranță voi încerca să îl port și în acest mod. Apoi acelui body i-am adăugat o pereche de pantaloni scurți de blugi de o culoare mai deschisă și m-am încălțat cu niște botine negre foarte deschise în fața. Pe deasupra , ca să îi adaug acel element elegant am luat un sacou alb . Accesorii am avut doar o pereche de ochelari de la H&M cu sticlă simplă. Eu cred că mi-a ieșit o ținută foarte faină.

 

În a doua ținută am purtat aceiași pereche de pantaloni scurți cu o bluză largă (de a lui iubi bineînțeles) și m-am încălțat cu o pereche de teniși de la Adidas simpli, acel model pe care îl are toată lumea.

Îmi plac foarte mult aceste poze și voi încerca să fac mai multe articole de acest fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.