Beauty

Makeup potrivit pentru această vară. Produse și detalii

Acum ceva timp navigam pe internet deoarece mă plictiseam groaznic. Cu toții știm ce caută o femeie pe internet atunci când se plictisește : hăinuțe, pantofiori, gentuțe și în special makeup. Eu am o pasiune înrăită pentru machiaj și tot ce ține de acest domeniu: produse , tutoriale care le urmăresc zilnic și pagini cu produse noi de makeup.

Vara își reintră în drepturi , iar noi, femeile trebuie sa ne pregătim pentru acest sezon cu un corp de invidiat, cu o garderobă potrivită și cu accesorii potrivite și bineînțeles și machiajul trebuie să țină pasul cu cu tot ceea ce este în trend acest an.

Vara aceasta se poartă nuanțele metalice și culorile vii atât pe buze cât și la machiajul ochilor.

Cei de la Fentybeauty au creat împreună cu Rihanna cele mai spectaculoase produse de makeup pentru acest sezon „machiajul de zeiță” cum îl numesc eu.

Acestea sunt „Match Stix” pe care le poți folosi, după cum spuneau pe site-ul lor ca și iluminator (cele în nuanțele deschise) ca și contur (cele în nuanțe de maro) chiar și machiaj la ochi sau pe buze, sunt universale și practice.

Aceste palete pentru machiajul ochilor sunt perfecte pentru toate nuanțele de piele păstrând același efect de iluminare, chiar dacă ai culoarea pielii mai închisă vor arăta la fel de bine ca și pe o piele ce culoare deschisă.

Pentru buze au creat nuanțe metalice dar și nuanțe mate știind că nimeni nu poate renunța la rujurile cu aspect mat. Eu nu aș putea renunța la acele mate deoarece sunt preferate mele.

Acestea au culori niște culori superbe care te duc cu gândul la o vacanță pe o insulă exotică cu peisaje uimitoare. Mie acolo mi-a fost gândul prima dată când am văzut aceste nuanțe surprinzător de frumoase și calde.

Nici cei de la Chanel nu au rămas în urmă și au scos pe piață o paletă de culori pentru machiajul ochilor impresionantă. Ei de obicei având culori închise la culoare fără prea multă strălucire.

Cu aceste culori poți creea un look de vară îndrăzneț și strălucitor care va atrage atenția oriunde vei merge.

Cei de la NYX Professional Makeup s-au gândit la o vară plină de culoare pentru cei mai îndrăzneți. Paleta ce conține iluminatorul te lasă fără cuvinte.

În ceea ce privește machiajul ochilor poți creea un look surprinzător și plin de culoare. Palatele de machiajul conțin atât culori mate cât și culori metalice.

Dacă priviți atent aceste culori cu siguranță nu ai putea să alegi doar una singura. Un curcubeu de culori.

Și am ajuns la produsele lor pentru buze. Acestea au culori metalice care pot fi folosite singular sau drept cover pentru niște buze uimitoare. Poți aplica un ruj de culoare mată și apoi aplici un strat de lipgloss metalic. Rezultatul va fi unul surprinzător.

În sezonul de vară încercăm să fim cât mai comod îmbrăcați și să purtăm un machiaj frumos care să ne scoată în evidență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.