Lifestyle

Liniștea de la malul oceanului

 Stilul de viață pe care oamenii din secolul XXl îl abordează este unul foarte copleșitor și de multe ori căutăm un loc unde să ne găsim liniștea chiar dacă acest lucru se întâmplă doar pentru câteva momente.

  Liniștea o găsim în muzica pe care o ascultăm,  în lucrurile pe care le iubim, în persoanele la care ținem și în locurile care ne dau o siguranță și o pace deplină.

   Pacea sufletească este foarte importantă pentru sănătatea noastră, evitarea stresului și a gândurilor negative care ne afectează starea de bine.

Se zice că atunci când întâmpini o problemă este foarte important să o împărtășești cu persoanele apropiate ție , dar, având în vedere faptul că în zilele noastre nu poți să ai încredere în prea multe persoane sau chiar dacă ai încredere mulți dintre ei nu sunt dispuși să îți audă problemele sau să îți fie alături cu o vorbă bună sau un sfat atunci rămâi fără variante și trebuie să cauți alte soluții să mai scapi de griji sau să te relaxezi mental.

Eu simt nevoia de sprijin în fiecare zi și atunci când am o problemă îmi găsesc liniștea în natură. Poate pare puțin ciudat acest lucru dar pe mine mă ajută.

Calmul cu care ne întâmpină marea și pare că mereu este pregătită să ne asculte și să ofere liniștea de care avem nevoie în momentele grele din viața noastră.

Atunci când asculți valurile oceanului cum se lovesc de stânci , sau pur și simplu sunetul picăturilor de apă atunci când lovesc pământul îți oferă relaxare. Doar vei ce au experimentat de-a lungul vieții astfel de momente și trăiri vor înțelege despre ce *vorbesc*.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.