Fashion

Fall-Winter 2018 Tendințele de pe marile podiumuri de modă

Nici nu sa terminat vara și deja au început defilările pe marile podiumuri ale lumii prezentând și totodată dând startul căutărilor ținutelor pentru sezonul Fall-Winter. Putem spune că marii creatori și designeri vestimentari precum Chanel, Dior Versace, Moschino, Louis Vuiton, Gucii , Prada, Dolce Gabbana.

În sezonul fallwinter se vor purta fermoarele combinate cu diferite broderii de asemenea și mătasea va rămâne și în acest sezon fiind potrivită pentru tot felul de articole vestimentare. Fiind sezonul perfect pentru ținute elegante combinate din costume cu broderii . Paietele și cu penele folosite pentru „decorarea” articolelor vestimentare vor fi în vogă toamna și iarna aceasta. Pielea și materialele fine cu nuanțe aurii sau argintii vor fi și ele prezente și purtabile. Costumele în carouri și materiale grele și mai puțin elegante cred că vor fi cheia acestui sezon.

Deși este greu de crezut dar și blănurile false în diferite culori și modele se vor purta în aceasta iarnă. Cămășile simple combinate cu pantaloni din materiale lucioase și într-o singură ținută poți combina o multitudine de culori și designuri cu broderii florale sau în forme geometrice din diferite materiale. Rochiile din bumbac sau matase cu broderii florale purtate cu cizme din piele pentru un look elegant dar și casual.

În acest sezon nu se va purta doar o singură culoare ca în majoritatea timpului, acesta este sezonul culorilor reci dar și calde în același timp combinate intre ele pentru un efect elegant dar nu exagerat de elegant potrivit pentru toate ocaziile .

Articolele animal print revin la viață pentru toamna iarna lui 2018 în catwalkul lui Tom Ford. Acesta readuce în marile magazine haine care au devenit cam neplăcute pentru majoritatea designerilor vestimentari acestea fiind cele cu animal print. El le-a combinat cu materiale lucioase dar și cu paiete sau printuri florale, adăugând un aspect elegant și special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.