Lifestyle

Decorațiuni casă în perioada de vară.


Astăzi am fost pe la Ikea. Nu aveam ceva neapărat de făcut acolo dar m-am gândit să merg să văd ce mai este nou. Când am intrat în secțiunea de expoziții nu m-am putut abține să nu fac câteva poze, deoarece mie mi s-a părut genial și extraordinar de frumos modul în care erau decorate acele „camere” de expoziție pentru a ajuta cumpărătorul să vadă exact cum arată un anume obiect sau piesă de mobilier așezată exact acolo unde trebuie pentru că altfel observi cât de frumos este un obiect când este pus unde trebuie decât atunci când este pe raft și atunci mi-a venit ideea că ar trebui sa scriu acest articol despre decorațiunile potrivite pentru acest sezon fiindcă mă pasionează și unul din visele mele este să lucrez ca designer de interioare.

Cred că cea mai mare pasiune a mea după fashion este cea de decorații de interioare. De foarte mult timp îmi fac planuri cum îmi voi decora propria casă și ce obiecte voi folosi , ce mobilă sau ce grădină voi avea.

Eu am fost mereu de ideea că, îmi voi decora casa după sezon. Când va veni primăvara voi schimba decorațiile pentru iarna cu unele pentru primăvară , și așa mai departe cu fiecare anotimp.

Am observat că anul acesta se pune foarte mare accent pe obiectele de decorat făcute sub formă de fructe sau copaci , motive din vacanțe tropicale și bineînțeles cu animale.

În ceea ce urmează, am să vă arăt idealul de obiecte decorative pe care eu le-aș folosi pentru a-mi amenaja locuința într-un mod special, bineînțeles așa îmi place mie și pozele pe care le-am făcut în acest magazin.

La Ikea am văzut o singură bucătărie care mie mi-a plăcut și care cred eu că ar fi potrivită pentru genul de casă pe care mi-o doresc eu.

Eu personal am rămas uimită de faptul că au avut grijă de toate detaliile și să arate frumos. Culoarea mobilierului mi s-a părut foarte frumoasă și eu aș mai adaugă electrocasnicele de culoare roșie.

Livingul este o porțiune a casei foarte importantă, pot spune chiar cea mai importantă pentru că majoritatea oamenilor acolo își petrec cel mai mult timp. În opinia mea livingul ar trebui să fie perfect și să fie decorat cu grijă pentru că, evident, acolo îți vei primi toți musafirii. De aceea am făcut foarte multe poze cu livinguri de acolo.  

 

Ultimele două poze îmi plac foarte mult deoarece au acel print pe perete (prima poză) și în a doua poză mi se pare superb acel ornament din spatele televizorului.

Când vine vorba de băi , sunt foarte frumoase și practice. Cu niște culori deosebite și inovatoare, nu pot spune că îmi plac 100% dar cu puține schimbări cu stil pot arată perfect în viziunea mea .

 

Am văzut foarte multe modele de dormitoare și toate erau super frumoase și confortabile.

     

Sunt foarte multe accesorii pentru persoane mai rebele și cu multă imaginație.

Voi pune acum niște poze cu ornamente care mie personal mi-au plăcut foarte mult și care ar schimba aspectul în orice casă.

       

Încă o dată țin să reamintesc faptul că aici sunt obiecte care îmi plac mie și care nu aș ezita în a le folosi la decorarea propriei case. Depinde de fiecare personalitate cum alege să își înfrumusețeze propria locuință. Pe mine acest lucru mă pasionează și din acest motiv am ales să fac acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.