Beauty

Curățarea tenului cu peria rotativă No7

De mică mă pasionează tot ceea ce ține de fashion, frumusețe, skin care, makeup și tot ceea ce este legat de aceste subiecte. De aceea am decis că voi scrie câte un articol pe blog de fiecare dată când voi încerca un produs nou fie el de skin care sau de makeup sau chiar de frumusețe în general.

De curând am început să testez un produs nou de curățare pentru ten , zic nou pentru că este nou pentru mine din prisma faptului că până acum am avut ceva îndoieli cu privire la aceste produse și nu am avut așa mare dorință să le încerc.

Având un stil de viață destul de haotic și ocupat, și fiind nevoită să port machiaj aproape în fiecare zi, am observat că tenul meu are nevoie de o curățare mai profundă. Tot timpul am urât ca a doua zi când mă spăl pe față să rămână pe prosop urme de fond de ten sau de ruj deși foloseam seara înainte de culcare produse de demachiere precum  apa micelară de la Garnier sau de la orice altă firmă și curățam tenul foarte bine cu dischete demachiante a doua zi se întâmpla același lucru sau chiar mai rău, mai tot timpul a doua zi aveam câte un monstruleț de coș pe față. Acest lucru indică faptul că fața ta nu a fost curățată cum trebuie și porii au rămas acoperiți cu produs.

Inițial nu am vrut să mă îndrept spre acest gen de produse pentru curățarea tenului pentru că nu aveam încredere că funcționează și mă gândeam că acea perie rotativă îmi v-a afecta pielea și îmi v-a usca tenul.  Mi-am schimbat părerea prima dată când am atins peria . Este o perie foarte fină și moale cu viteza de rotație ajustabilă.Are două viteze,  adică mai încet și foarte repede. Eu de obicei folosesc prima viteză pentru că își face treaba foarte bine pe tenul meu și nici nu folosesc cantități de machiaj industriale pentru că îmi place să am un look curat și foarte light. Eu sunt foarte mulțumită de rezultatul obținut după folosirea periei . Tenul rămâne unul curat foarte fin și parcă foarte ferm,cel puțin așa mi se pare mie.

Această perie am cumpărat-o la pachet cu două recipiente de spumă micelară  de curățare. Acestea sunt din  aceeași gamă.  Unul din ele este pentru ten gras și celălalt pentru ten uscat. Am ales ambele variante pentru  că, încă nu îmi dau seama ce tip de ten am,  uneori este gras și uneori uscat. Acest lucru este rău atunci când vrei să îți alegi produse de skin care sau chiar fonduri de ten sau baze de machiaj.

Eu folosesc aceste produse în felul următor : mă demachiez foarte bine cu dischete demachiante și cu apă micelară,  apoi mă dau uniform cu spuma de curățare pe toată fața, mai puțin în zona de sub ochi,  unde nu aplic deloc acest tip de produs și nici nu curăț cu peria acolo pentru că este o zonă foarte sensibilă. Folosesc peria rotativă timp de un minut cu mișcări circulare pe toată suprafața feței ,

După ce am făcut acest lucru ma spăl foarte bine pe fața și apoi folosesc un ulei de hidratare ca să evit uscarea tenului, în acest mod totul este perfect și tenul meu se bucură de o curățare în profunzime.

Dacă folosiți acest gen de produse aștept recomandări din partea voastră pentru că doresc să testez cât mai multe tipuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.