Beauty Uncategorized

Apa micelară Nivea Daily essentials

Nu am încercat niciodată produsele de demachiere de la Nivea de când acestea au ieșit pe piață. În urmă cu ceva timp când apa micelară de la Garnier pe care eu o folosesc cam de un an și ceva aproape în fiecare zi s-a terminat am zis că e cazul să încerc și altceva pentru că mă cam săturase să folosesc același produs de o perioadă așa de lungă în fiecare zi. Și să fim serioși acum, la câte chestii noi pentru skin care au ieșit pe piață este și păcat să nu încerci ceva nou.

Am cumpărat noua variantă a apei micelare, cea care este jumătate albastră. După cum scrie pe sticlă această variantă de apă micelară are efect dublu în demachierea machiajului ochilor și ar trebui să îndepărteze cu ușurință machiajul și mascara waterproof.

Aceasta de asemenea este potrivită pentru toate tipurile de piele și sticla trebuie agitată foarte bine înainte de utilizare pentru că în conținutul acestei formule se află uleiuri esențiale și produsul va fi separat dacă nu este amestecat bine.

Când am văzut că scrie pe sticlă că îndepărtează machiaju waterproof am zis în gândul meu foarte sceptică că mai mult ca sigur face asta. Dar am rămas complet stupefiată în seara asta când mă demachiam. Astăzi am folosit pe buze rujul meu preferat de la Meybelline New York din gama Super Stay 24 hours Color, cei care au și folosesc acest ruj știu foarte bine cât de greu este să îl îndepărtezi de pe buze. Eu îl găsesc foarte greu de îndepărtat și cred că își merită numele.

Astăzi când m-am demachiat am rămas uimită că acel ruj care trebuie insistat să îl dai jos de pe buze cu apa asta micelară din două mișcări a fost jos. Mamă, astă chiar funcționează. Pe lângă asta îți lasă pielea foarte moale și fină și de asemenea foarte hidratată.

Eu personal sunt foarte mulțumită de acest produs și îl recomand din toată inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.