Fashion

Accesoriul chic din această vară – pălaria.

Am observat că în această vară se poartă foarte mult pălăriile de toate felurile: mari, mici, colorate, de paie, de plaja, de ieșit in oraș și pălării elegante pentru ocazii speciale. Eu personal am doar o pălărie neagră de plajă și aceea primită de la o prietenă pe care nu am purtat-o niciodată.

Anul acesta, dacă tot am văzut că pălăriile sunt un accesoriu de nelipsit din garderoba doamnelor și domnișoarelor m-am gândit că poate ar trebui să îmi achiziționez și eu una sau chiar mai multe.

Fiind atât de în vogă pălăriile, am încercat să mă documentez cam ce fel de pălărie ar fi potrivită pentru fizionomia feței și ce tipuri de pălării există și cum pot fi purtate acestea . Dar, bineînțeles cel mai important a fost genul de pălărie care îmi place mie . Singura pălărie care eu o ador se numește „Sailor” (după cum o să vedeți în imaginea cu tipurile de pălării) și este genul de pălărie care se potrivește și pe plajă, chiar dacă pentru plaja sunt cele mari și cu tot felul de modele florale sau mai nou cu nume sau cu mesaje foarte drăguțe.

Sailor , cred eu ca se potrivește la un summer outfit cu o rochiță de vară vaporoasa sau la o pereche de pantaloni scurți cu un maio foarte lejer , chiar și la blugi cu o cămașă elegantă.

Dar cred că nelipsita pălărie de paie rămâne cea mai populară în rândul acestor accesorii. E deajuns să intri pe rețelele de socializare și vei vedea o mulțime de poze cu persoane care poartă pălării de paie de toate mărimile și formele.

Eu ador acele chioșcuri pe care le găsești prin orașele de lângă mare sau ocean , care au afișate în față zecile de pălării de paie pe care le poți cumpăra de acolo și să îți fie de ajutor când faci plajă și chiar și atunci când ai chef să ieși la o plimbare pe faleză sau prin oraș.

 

Nu trebuie să ezităm să purtăm chiar și iarna pălării, pentru că adaugă ținutei un accent mai elegant și sunt atât de multe modele încât cu siguranță îți vei găsi unul care să ți se potrivească și ție chiar dacă nu ai purtat niciodată pălării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.