Fashion

Fall-Winter 2018 Tendințele de pe marile podiumuri de modă

Nici nu s-a terminat vara și deja au început defilarile pe marile podiumuri ale lumii , prezentând și totodată dând startul căutărilor ținutelor pentru sezonul Fall-Winter 2018.

Putem spune că marii creatori și designeri vestimentari precum: Chanel, Dior, Versace, Moschino Louis Vuitton, Gucci, Prada ,Dolce & Gabbana, Tom Ford (și mulți alții) sunt cei care dau „START” tendințelor la fiecare început de sezon sau chiar anotimp.

În acest sezon de Fall-Winter se readuc unele concepte vestimentare și de haute couture care au cam fost uitate în ultima perioadă de timp și pe care nu le-am mai văzut de cam multișor timp pe la prezentările de modă ale acestor mari creatori de modă.

În Toamna-Iarna lui 2018 se vor purta hainele cu fermoare combinate cu diferite broderii și printuri florale de asemenea și mătasea va rămâne și ea prezentă în acest sezon, fiind potrivită pentru tot felul de articole și combinații vestimentare iubite de vedetele și blogerii din lumea întreagă. Fiind sezonul mai rece și perfect pentru ținute elegante combinate cu ajutorul costumelor cu alte articole cu broderii chiar și costumele au broderii și printuri pe ele ceea ce este cam neobișnuit pentru un costum (acesta fiind piesa de bază în crearea unui look elegant și office).

Pietele și penele folosite pentru „decorarea” articolelor vestimentare vor fi în vogă toamna și iarna aceasta. Pielea și materiale fine cu nuanțe aurii sau argintii vor fi și ele prezente și purtabile.

Costumele in carouri făcută din materiale grele și mai puțin elegante cred că vor fi cheia acestui sezon.

Deși este greu de crezut dar si blănurile false în diferite culori și modele se vor purta în această iarnă.

Cămășile simple purtate cu pantaloni din materiale lucioase și , într-o singură ținută poți combina o multitudine de culori și modele cu broderii florale sau în forme geometrice din diferite materiale.

Rochiile din bumbac sau mătase cu broderii florale purtate cu cizme din piele pentru un look elegant dar și casual.

În acest sezon nu se va purta doar o singură culoare ca în majoritatea timpului, acesta este sezonul culorilor reci dar și calde în același timp, combinate între ele pentru un ținute potrivite pentru toate ocaziile .

Articolele „animal print” revin la viață pentru Toamna-Iarna lui 2018 în Cat Walkul lui Tom Ford. Acesta readuce în marile magazine haine care au devenit cam neplăcute pentru majoritatea designerilor vestimentari, acestea fiind cele cu animal print. El le-a combinat cu materiale lucioase dar si cu paiete sau printuri florale, adăugând un aspect elegant și special.

Vom avea multe posibilități pentru a crea un outfit și o ținută perfectă fără prea mult efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.